Archives post

Kompleksi Globi, aty ku familja juaj jetëson ëndrrën!

Kompleksi GLOBI, aty ku rehatia bashkëjeton me familjen tuaj Vendbanimi zgjedhet vetëm njëherë, pastaj jeton dhe vepron në një vend...

Braathu: Haziri ka vendosur një standard të mbështetjes së komuniteteve, që duhet të ndiqet nga komunat tjera

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur sot në takim pune shefin e misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu, ku...

Nesër mbahet seanca, pjesë e saj edhe raporti i punës së kryetarit të komunës

Seanca e Kuvendit të Komunës së Gjilanit do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Gjilanit, (ish objekti i...

Gjilanin po e bëjmë qytet të gjelbër

Me kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, sot kemi nënshkruar edhe një Memorandum Bashkëpunimi, kësaj radhe për financimin e...

MKRS investon 2,6 milionë euro në komunën e Gjilanit

Gjatë këtij takimi u diskutua për bashkëpunimin mes MKRS-së dhe komunës së Gjilanit si dhe u nënshkruan dy memorandume...