Archives post

HIDROMORAVA APEL PËR KURSIMIN E UJIT

Të dashur qytetarë dhe konsumatorë të kompanisë së ujësjellësit “Hidromorava” Gjilan, siç e dini edhe ju kompania është duke...

Gjilani pa ujë, qytetarët me ankesa të mëdha

Qytetarët e Gjilanit dhe banorët e fshatrave për rreth po përballen me mungesë të ndjeshme të ujit, sidomos ujit të pijshëm. Jo...

Mbi 40 vdekje nga aksidentet për gjashtë muaj në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHP) ka shprehur shqetësimin lidhur me numrin e lartë të aksidenteve që...

Flurim Arifi reagon lidhje me tregun e kafshevë në fshatin Velekinc të Gjilanit!

Dje Kuvendi Komunal në Gjilan me shumicë votash (të pushtetit) votoi për vazhdimin e projektit “Tregu i Kafshëve” në...