Category: Marketing

“ RENSON ” kompania e parë në Kosovë dhe Rajon për sistemin e ventilimit.

Është hapur në Gjilan kompania e sistemit të ventilimit “RENSON”. “RENSON”, është kompania e vetme e këtij lloji në Kosovë...

Bëhu pjesë e lojës së madhe shpërblyse nga AFRO COM

Shpërblimi Kryesorë është Premia e ksaj loje 500 Euro kesh dhe 101 shpërblime të tjera për më shumë shikone videon e më poshtme...

“BE-FIT” – Fitness Center vjen me një ofertë të qmendur?

Oferta vlen deri më 05/06/07 Shkurtë 2018 Nxito edhe ti.

Loja e madhe Shpërblyse nga Afro Com

Afro Com Ndan 101 Shpërblime bëhu edhe ti pjesë e lojës Shpërblimi Kryesorë 500 EURO https://web.facebook.com/afroCom.Gjilan/

Si të bëheni fitues i Çmimit të madh 500 Euro