Error
Tekonoligji

Disa orë pa Facebook, qytetari: Ishte mirë se u njohëm ma shumë me të shtëpisë

Qasja në Facebook, Instagram dhe Whatsapp ditën që lamë pas për disa orë ishte e pamundur. Si pasojë e këtij problemi, të shumta ishin edhe reagimet e përdoruesve të rregullt të rrjeteve sociale.

Një qytetaru shpreh se patën mundësi të qëndrojnë me anëtarët e familjes dhe t’i njohin më mirë.

“Nuk më kanë mungu kushedi sa edhe ishte mirë se u njohëm pak më shumë me të shtëpisë.
E kemi edhe punën e lidhur me rrjete sociale kështu që faleminderit prej Markut që e ndali pak”, është shprehur qytetari.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close