Error
Tekonoligji

Facebook përdor Twitter për të reaguar lidhur me mosfunksionimin e tri aplikacioneve

Facebook, WhatsApp dhe Instagram kanë rënë në të gjithë botën.

Lidhur me këtë erdhi edhe reagimi i Facebook, përmes një postimi në Twitter.

Në njoftimin e tyre thuhet se janë duke punuar që gjërat të normalizohen sa më shpejt, teksa edhe kërkuan falje.

“Ne jemi të vetëdijshëm se disa njerëz kanë probleme me qasjen në aplikacionet dhe produktet tona. Ne po punojmë që gjërat të kthehen në normale sa më shpejt të jetë e mundur, dhe kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim“.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close