Magazina

Ismajli viziton artisten gjilanase Ronë Avdyli, e cila është prezantuar me disa piktura dhe vizatime analitike po shkëlqen me talentin e saj

Të dashur qytetarë,

Nder i veçantë të jem pjesë e ekspozitës së artistes gjilanase, znj. Ronë Avdyli, në Muzeun e Gjilanit. Piktorja dhe talentja e spikatur, Ronë Avdyli, e cila është prezantuar me disa piktura dhe vizatime analitike po shkëlqen me talentin e saj, duke na befasuar me artin e saj. Padyshim, që emri i Ronë Avdylit, premton shumë për të ardhmen, sepse kjo si talente dhe shumë të rinjë tjerë, po e bëjnë Gjilanin, kryeqytet të kulturës, i cili dallon prej qyteteve tjera. Si një vajzë me një kulturë të pastër intelektuale e artistike, me gjuhën artistike, me identitetin e shpërfaqur, dhe me strategjitë që është duke i ndjekur, znj. Ronë Avdyli, do të jetë shembulli më i mirë për gjeneratat e tashme dhe ato të cilat do të vijnë.

#Krenari

#bashkeiadalim

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close
Close