Lajme

Kryetari i cili po përmbush të gjitha premtimet e fushatës

Sokol Haliti po e kryen punën për të cilën e ka marrë votën e qytetarëve.

Kësisoj kryetari i Vitisë, po del të jetë kryetari më i përpiktë në përmbushjen e premtimeve.

Pati se më shumë se 93 premtime në fushatën e tij zgjedhore, Sokol Haliti po e kryen punën për të cilën e ka marrë votën e qytetarëve.

Kësisoj kryetari i Vitisë, po del të jetë kryetari më i përpiktë në përmbushjen e premtimeve sipas institutit GAP.

Për mandatin e tij të dytë ai premtoi shumë, por duket se tani të gjitha ato qa i tha para votuesve të vet po i përmbush dhe po angazhohet që të kryhen të gjitha premtimet e tij deri në fund të mandatit.

Kryetarin e Vitisë po lavdërojnë edhe qytetarët, atë po e quajnë si shembull për të gjithë kryetarët.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close