Error
Marketing

Ne ndertojmë, shtëpinë e ëndrrave tuaja – “Edi Construction Group” Gjilan

Edi Construction Group është kompani e ndertimit e themeluar nga një grup arkitektesh shqiptaro-gjerman. Kopmania Edi Construction Group, në filozofinë e saj ka ndërtimin e shtëpive dhe objekteve te medha, sipas cilësisë së arkitekturës gjermane dhe aplikon modelin e shkollës së arkitekturës gjermane “Bauhaus” ose ndërtimin e shtëpive me cilësi të lartë.

Veçori e kompanisë tonë janë, ofertat që ofron kompania me çmime ekonomike, shumë të volitshme për klientët tanë.

Na kontaktoni në numrat tanë të telefonit ose adresën elektronike.

+383 48 840 800
+383 48 840 801

edi.construction06@gmail.com

“Ne ndërtojmë shtepinë e ëndrrave tuaja”.

Edi Construction Group.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close