Lajme

Nesër mbahet seanca e Kuvendit Komunal të Gjilanit

Seanca e Kuvendit të Komunës së Gjilanit do të mbahet më 16.09.2021 në ora 10:00.

R E N D P U N E

Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar,
Propozim Plani Zhvillimor Komunal 2021-2029
Rekomandimet e Komitetit për Politikë dhe Financa:
Propozim Buxheti për vitin fiskal 2022 dhe vlersimet e hershme për vitet 2023-2024
Kërkesë për kompensimin e punës së Komisionit për vlësimin e ofertave
Kërkesë për subvencionimin e transportuesve publik të dëmtuar nga Pandemia Covic-19

Të ndryshme
Seanca e Kuvendit të Komunës së Gjilanit do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Gjilanit, (ish objekti i gjykatës) më 16.09.2021 në ora 10:00.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close