Lajme

Nesër mbahet Seanca e Kuvendit Komunal të Gjilanit, ky është rendi i ditës

Seanca e Kuvendit të Komunës së Gjilanit do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Gjilanit, (ish objekti i gjykatës) më 29.04.2021 në ora 10:00.

R E N D P U N E

1. Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar,

2. Rekomandimet e Komitetit për Politikë dhe Financa:

2.1 Raporti financiar për periudhën Janar-Mars 2021

2.2 Propozim vendimi për dhënien në shfrytëzim afatgjatë të pronës komunale personave fizik dhe juridik përmes Shprehjes së Interesit

2.3 Propozim vendimi për formimin e Komisionit vlerësues të ofertave

2.4 Informatë rreth Manifestimit tradicional “Flaka e Janarit” 2021

2.5 Kërkesë për lirim nga pagesa e të gjitha bizneseve të cilat janë duke shfrytëzuar hapësirat publike për realizimin e aktivitetit të tyre biznesor

2.6 Kërkesë për caktimin e shumës së kompenzimit të Komisioni Komunal për vlerësimin e ofertave

3. Të ndryshme

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close