Error
Lajme

Për një ditë, policia dënon 969 shoferë për tejkalim të shpejtësisë

Autoritetet policore kanë bërë me dije se po vazhdon kontrolli dhe mbikëqyrja e trafikut rrugor, me ç’rast vetëm me datë 17.08.2022:

– Për tejkalim të shpejtësisë së kufizuar, janë ndëshkuar 969 shoferë

– Për tejkalim në vende të ndaluara, janë ndëshkuar 14 shoferë

– Për mos vendosje të rripit të sigurisë, janë ndëshkuar 130 shoferë

– Për përdorim të telefonit mobil gjatë ngasjes, janë ndëshkuar 63 shoferë

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close