Lajme

Qytetarët e 24 shteteve nuk mund të hyjnë në Kosovë pa test PCR

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka publikuar listën e shteteve të cilat aktualisht Kosova i konsideron me rrezikshmëri të lartë të infektimit me COVID-19.

Pjesë e kësaj liste janë: Gjermania, Danimarka, Qipro, Sllovakia, Spanja, Franca, Italia, Britania e Madhe, Holanda, Rumania, Belgjikë, Çekia, Austria, Irlanda, Hungaria, Luksemburgu, Islanda, Sllovenia, Malta, Polonia, Kroacia, Lihtershtajni, Portugalia dhe Bullgaria.

Të gjithë qytetarët që jetojnë në në këto shtete për të hyrë në Republiken e Kosovës duhet të posedojnë testin PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë ose duhet të qendrojnë 7 ditë në vet-izolim, shkruajnë mediat kosovare, përcjell albinfo.ch.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close