Error
Shendetesi

Vizitojnë Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Dobërçan , u bisedua për rinovimin e kësaj qendre

Vizituan Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Dobërçan

Drejtoresha e Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale (DSHMS) në Gjilan, Aurorë Osmani, së bashku me drejtoreshën e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF), Arbenita Hajdari, vizituan Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Dobërçan.

Drejtoresha e DSHM-së, osmani tha se u diskutua rreth kushteve të punës, dhe mundësisë për renovim të kësaj qendre, për të ofruar kushte më cilësore për punë.

Nga ana e tij, doktor Arsim Kastrati, tha që kjo QMF, është njëra ndër qendrat me më së shumti pacientë, ku mesatarja për ditë është 20 kontrolle mjekësore, pa përfshirë shërbimet tjera, sikurse injeksionet, infuzionet, matjen e TA etj.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close