Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Ekonomi

Haziri: Politikat lokale gjithnjë në mbështetje të sektorit privat si mundësi e madhe punësimi

Gjilan, 9 Shkurt 2017 / Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri i shoqëruar nga drejtori i Zhvillimit Ekonomik, Agim Zuzaku, sot...

Sport

Shëndetësi

Si të eleminoni celulitin brenda 10 ditësh

Tani që është ngrohur paksa koha, të gjithë kemi filluar të veshim gjëra më të lehta dhe të ekspozojmë pak më shumë lëkurë....