Archives post

Bëhu pjesë e lojës së madhe shpërblyse nga AFRO COM

Shpërblimi Kryesorë është Premia e ksaj loje 500 Euro kesh dhe 101 shpërblime të tjera për më shumë shikone videon e më poshtme...

Kjo është gjendja katastrofike e Pendës së Perlepnicës

Kjo është gjendja katastrofike e Pendës së Perlepnicës banorët e fshatit Përlepnicë, kërkojnë që të intervenohet sa më shpejt...

Pas RITA ORЁS një tjetër artiste do të performoj për 10 vjetorin e PAVARSISЁ

Kosova feston këtë vit 10 vjetorin e Pavarsisë dhe për këtë ditë të shënuar janë organizuar shumë evente dhe organizime. Pjesë...

Si ka mundësi që këta njerëz në vazhdimësi e kanë mendjen tek lluksi, paraja, rehatia!?

Ndërtimi i një kompleksi rezidencial është ide dhe propozim sa absurd aq edhe i gërditshëm e sidomos në këto rrethana nëpër të...

Skandali i ri i Apple? Përdoruesit janë të zemëruar për problemin katastrofik që iPhone X ka

Pas skandalit me ngadalësimin e shpejtësisë së telefonave të vjetër, Apple u godit përsëri nga përdoruesit Një numër i caktuar i...

Vendi më i keq për të mbajtur telefonin është një xhep – shikoni të gjitha rreziqet që ju ekspozohen

Telefonat e mençur të sotëm janë pjesë jashtëzakonisht delikate të teknologjisë, edhe pse shpesh i trajtojmë ato krejtësisht...

Kosova nuk ka nevojë për komplekse rezidenciale e godina shtetërore

Kosova nuk ka nevojë për komplekse rezidenciale e godina shtetërore. Kosova ka nevojë për spitale më të mira, shtretër e barna më...

Kabinetit qeveritar i bëra tri propozime, të cilat shpresoj se do të marrin përkrahjen e Qeverisë dhe të qytetarëve të vendit tonë.

Sot isha i nderuar me mundësinë për t’iu adresuar kabinetit qeveritar. Falënderoj kryeministrin Haradinaj për krijimin e kësaj...

Rita Ora mund të anuloj koncertet e saja

Rita tregoi se pasi ishte zgjuar për të vazhduar punët në Paris, ishte ndjerë keq me shëndet andaj kishte vizituar doktorin. “Sapo...

Zeka: Kjo javë vendimtare për përmbylljen e çështjes së demarkacionit

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrin e Punëve të Brendshme beson se kjo javë duhet të jetë vendimtare për t’iu kthye...