Error
Lajme

Kjo është gjendja katastrofike e Pendës së Perlepnicës

Kjo është gjendja katastrofike e Pendës së Perlepnicës banorët e fshatit Përlepnicë, kërkojnë që të intervenohet sa më shpejt që është e mundur sepse banorët ja kanë frikën se mund të ketë reshje shiu dhe mund të na zë në befasi nga një përmbytje, andaj banorët kërkojn një intervenim nga organet përgjegjse që të rregullohet Penda e Përlepnicës që mos të ketë përmbytje në rast të shiut.

Banoret shprehen te shqetsuar me gjendjen e tanishme te pendës dhe kerkonjë qe sa më shpejt te intervenohet ne rregullimin e pendës!

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close