Error
Tekonoligji

Aplikacioni që përdoret më së shumti nga kosovarët

Aplikacioni për komunikim, Viber, dominon për nga përdorimi në vendet e Ballkanit Perëndimor, sipas të dhënave të vitit 2021 nga SimilarWeb.com.

Në mesin e këtyre vendeve të Ballkanit Perëndimor është edhe Kosova me Shqipërinë.

Përveç kësaj, një grafikë e publikuar nga gazetari i BalkanInsight tregon në mënyrë vizuale edhe përdorimin e aplikacioneve të tjera në të gjithë kontinentin e Evropës.

Messengeri i kompanisë Meta, dominon për nga përdorimi në disa vende të Evropës qendrore, juglindore, veriore dhe atë perëndimore.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close