Magazina

E bujshme: Facebook do të ndryshojë emrin

Facebook do të ndryshojë emrin e tij dhe kjo do të bëhet javën e ardhshme! Pas përfshrijes në shumë skandale që lidhen me të dhënat e personave të rregjistruar në gjigandin social dhe shumëçka tjetër, sipas Daily Mail, rrjeti më i madh social që ka në zotërim edhe Instagram e WhatssApp do të riemërojë veten si një mënyrë për të “pastruar” imazhin duke ndërruar emrin.

Emri i ri do të zbulohet me datë 28 tetor nga shefi ekzekutiv Mark Zuckenberg në konferencën vjetore në Connect.

Nuk ka ende detaje rretha alternativave të mundshme të emrit të ri, mirëpo, një gjë e tillë një lëvizje e tillë mund ta distanconte Facebook nga skandalet aktuale.

Por a do të ndikojë një gjë e tillë tek përdoruesit? Kjo mbetet për t’u parë

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close