Lajme

Haliti: Me përkrahjen që morëm në Lagjen e Muhaxherëve në Pozheran, ndihemi më të fortë!

Sonte qëndruam në Lagjen e madhe të Muhaxherëve në Pozheran, për projekte, poashtu, të mëdha.

Është gjithmonë kënaqësi të gjendesh në mese të tilla, me njerëz bujarë e me traditë të punës.

Edhe kjo pjesë, si i gjithë Pozherani do të zë vend primar në agjendën tonë.

Bashkë me kandidatët për anëtarë të Kuvendit të Komunës, Majlinda Ostrogllava dhe Ilir Zuka, nga lista e LDK-së, me banorët e kësaj lagjeje biseduam për planet dhe projeksionet zhvillimore për katër vitet e ardhshme.

Me përkrahjen që morëm në Lagjen e Muhaxherëve në Pozheran, ndihemi më të fortë!

Faleminderit!

S.H.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close