Zgjedhjet Komunale 2021

Do të krijojmë kushte më të favorshme për bizneset dhe për punëtorët

Sot, vizituam fabrikën e ujit “Dea”, ku u njoftuam nga afër me veprimtarinë e tyre.

Kryetari Alban Hyseni prezantoi pjesë nga programi qeverisës, me theks të veçantë nga programi ekonomik, në të cilin zotohemi se do të krijojmë infrastrukturën e nevojshme që bizneset të shfrytëzojnë gjithë potencialin e tyre dhe të krijojmë një ambient që punëtorëve i ofron kushte më të mira në punë e paga më të dinjitetshme.

#përtëgjithashtresat
www.albanhyseni.com

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close