Error
Lajme

Inspektorët e Gjilanit lirojnë hapësirat publike të cilat shfrytëzoheshin nga disa biznese pa u pajisur me leje

Pas aksionit të Drejtorisë së Inspekcionit në Gjilan për hapësirat publike të bizneseve, të cilat nuk kanë aplikuar për leje për hapësirë publike, është bërë konfiskimi i tavolinave dhe karrigeve të cilat janë vendosur pa u pajisur me leje.

Drejtoresha e Inspekcionit, Entela Hyseni, ka thënë se çdo biznes i cili shfrytëzon hapësirat publike duhet të pajiset me leje për shfrytëzim të hapësirës.

“Inkurajojmë çdo biznes që të sigurojë lejen dhe të vazhdojë punën”, ka thënë drejtoresha e Inspekcionit.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close