Lajme

Kompania gjilanase “EL-BAU”, i shpërblen punëtorët me pushime luksoze në Turqi

Ky është postimi nga EL-BAU

Pushimi me stafin e Kompanis
🏝EL-BAU 🏝 2021

“Asnjë kompani, e vogël apo e madhe, nuk mund të fitojë pa punonjës energjikë që besojnë në misionin e kompanisë dhe kuptojnë se si ta arrijnë atë.” ❤️

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close