Zgjedhjet Komunale 2021

Lëvizja Vetëvendosje nënshkruan një momerandum bashkëpunimi me HENDIKOS dhe shoqatën e të Verbërve

Sot, në zyret e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Qendra në Gjilan, u nënshkrua një momerandum bashkëpunimi me shoqatën “HandiKOS” dhe “Shoqatën Ndërkomunale të të Verbërve”.

Në qeverisjen tonë komunale, këtij komuniteti do t’iu kthehet vëmendja e mbështetja e merituar komunale.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close