Lajme

Nazim Gagica viziton ndërmarrjen për prodhimin e mishit dhe vezëve “FIT-DANI“

Bashkë me ekipin tim sot vizituam ndërmarrjen për prodhimin e mishit dhe vezëve “FIT-DANI“, me të cilët bashkëbiseduam për sfidat dhe nevojat që ka ky biznes dhe mundësinë e zgjerimit dhe rritës së tij.

Përkrahja ndaj bizneseve të vogla dhe të mesme, si burim kryesor i krijimit të vendeve të reja të punës si dhe gjenerimit të të ardhurave si dhe mbështetje e parezervë e bizneseve prodhuese dhe agro-përpunuese, si një mundësi e vetme për zgjerimin e aktiviteteve të tyre në të gjithë zinxhirin e prodhimit do të jetë një ndër prioritetet tona kryesore në qeverisjen e ardhshme katër vjeçare në Gjilan.

Të vendosur për të qenë përkrah bizneseve, si një mundësi reale për zhvillimin ekonomik të Gjilanit!

NG

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close