Error
Lajme

Një ndër qendrat më të mëdha rehabilituese në Gjermani kërkon 3 Fizioterapeut (m/f)

Jeni në kërkim të një vendi pune ne Gjermani, ateher ne ju sigurojm:

*Kontrat pune,
*Sigurimin e vendbanimit
*Marrjen persiper te te gjithe Procesit te njohjes se Diplomes ( Nostrifikimin ), si dhe rregullimin e te gjitha dokumentve tjera shtes te nevojshme.

Kriteret e kërkuara:

*Fizioterapist i Licencuar
*Të jetë i hapur, miqësor dhe i motivuar
*Te kete pervoj pune si fizioterapeut
*Të ketë aftësi të mira komunikuese në punë
*Të ketë njohuri të Gjuhës Gjermane Niveli B2
*Njohuri bazike te Microsoft Office

Per informata me te hollesishme na kontaktoni ne nr e telefonit/ 045-662-283 ose ne e-mail: miftarilume27@gmail.com

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close