Error
Lajme

Pensionohet pedagogu Sejdullah Kadriu

Me një ceremoni të organizuar nga stafi i Shkollës së Mesme të Ultë “Musa Zajmi” në Gjilan, është mbajtur një mbledhje përshëndetëse për pedagogun Sejdullah Kadriu, i cili ka dalë në pension.

Drejtori i Shkollës së Mesme të Ultë. Ramdan Dërmaku, ka çmuar lart kontributin e pedagogut Sejdullah Kadriu, i cili për vite të tëra ka punuar në këtë shkollë.

Atij i është dëshiruar shëndet dhe çdo të mirë në jetë.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close