Error
Lajme

SC Gjilani i dërgon telegram ngushëllimi familjes Ibrahimi

𝗧𝗘𝗟𝗘𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗡𝗚𝗨𝗦𝗛Ë𝗟𝗟𝗜𝗠𝗜

E nderuara familja Ibrahimi, me pikëllim morëm lajmin për humbjen e anëtarit të familjes dhe ish-lojtarit të skuadrës sonë Vedat Ibrahimit.

Vedati do të kujtohet për sakrificat që i kaluan me bashkëlojtarët e tijë, në kohën e regjimit duke sakrifikuar gjithçka vetëm për ta jetësuar futbollin tonë në atë kohë të vështirë.

Me anë të këtij telegrami, shprehim ngushëllimet më të sinqerta drejt familjarëve shokëve dhe gjith komunitetit sportiv, dhe qëndrojmë afër tyre në këto ditë të vështira.

SC Gjilani
18 maj 2022

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close