Sports

Tifozi gjilanas Abdullah Evi Berisha, nuk mungon në asnjë ndeshje të Kombëtarës së Kosovës

Tifozi gjilanas Abdullah Evi Berisha, nuk mungon në asnjë ndeshje të Kombëtarës së Kosovës

Tifozi gjilanas Abdullah Evi Berisha , njihet si një ndër tifozët e vjetër të tifo grupit “Intelektualët”, por pasioni për Kosovën nuk e ndalë atë të jetë prezent në të gjitha ndeshjet të cilat i zhvillon Kosova.

Ai nuk lë asnjë ndeshje qoftë të klubit tij të zemrës Drita si dhe Kombetarës së Kosovës.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close