Zgjedhjet Komunale 2021

Tregu i veturave meriton kushte më të mira!

Sot vizituam tregun veturave, ku pamë vështirësitë dhe kushtet jo të mira që shitësit hasin. Atyre duhet krijuar kushte më të mira.

Kryetari i ardhshëm Alban Hyseni, bashkë kandidatët për asamble Doruntina Hasani, Ajsun Abdullahu e Bedri Asllani, si dhe deputetin Luan Aliu, u zotuan për mbështetje më të madhe të bizneseve të vogla, ku përmes zonës ekonomike, do të krijohen kushte më të mira për ta.

144 numri vetëvendosës, do jetë numri i fitores së madhe në Gjilan!

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close