Error
Lajme

Valentina Bunjaku Rexhepi: Kryeministër, as nuk ke ide, as zgjidhje, asgjë. Popullist si ti, s’ka më, ishe ti!

Kryeministër,

Diskutimi yt sot në Kuvend është shumë tendencioz.

Refuzimi për tërheqjen e disa mjeteve nga Trusti në këtë krizë kishte me qenë i arsyeshëm nëse ke alternativë, por nuk po ofron asnjë zgjidhje kryeministër.

Refuzimi yt si duket ka të bëjë me çështje personale e aspak me justifikim.

Populli nuk është ekspert por është baza e këtij vendi. Janë po ata që ty të sollën në atë kolltuk. Po të pengon edhe populli tani, sepse këtij populli i more votat me atë popullizmin tënd dhe tani akuzon të tjerët. Ekspert i popullizmit jeni ju, s’ka të tjerë si ti! Populli po e kërkon Trustin, sepse Qeveria nuk po ia “ngjet dorën qytetarëve” në krizë ekonomike. Kur shteti nuk ndihmon, qytetari i kthehet vetvetes. Arsyeja kryesore pse Kurti refuzon Trustin është inati që ta imitojë LDK-në dhe kinse unë kam ide të miat.

Kryeministër, as nuk ke ide, as zgjidhje, asgjë. Popullist si ti, s’ka më, ishe ti!

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close