Lajme

Zenun Pajaziti, Ahmet Isufi… bashkë me dëshmoren Hanumshahe Abdullahu Zymberi dekada më herët

Emrat si; Zenun Pajaziti, Ahmet Isufi e shumë të tjerë janë pjesë e fotos.

Një grua e veçantë gjilanase, heroina e gjilanit, dëshmorja e kombit; Hanumshahe Abdullahu Zymberi është gjithashtu pjesë e fotografisë.

Ahmet Isufi, Zenun Pajaziti, Lutfi Haziri shihen bashkë në një foto. Dekada më herët shumë prej anëtarëve të ndryshëm të partive politike gjatë ditës së sotme, dikur i bashkonte një adresë politike e cila ishte LDK.

Më pastaj, duke mos u pajtuar me rrethanat e kohës dhe metodat e veprimit shumë prej tyre u larguan nga LDK, për të vazhduar aktivitetin e tyre në lëvizje të tjera.

Foto është realizuar nga mjeshtri i saj Foto Fari.

Ne do të vazhdojmë t’i publikojmë edhe shumë foto e aktivitete të kohës e dekadave të kaluara, për t’i sjellur edhe njëherë në kujtesë shumë ngjarje historike e interesante.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close