Opinion

Adriatik Kelmendi: Goran Rakiq duhet të shkarkohet

Gazetari, Adriatik Kelmendi, duke folur për zhvillimet e fundit në veri dhe deklaratat e Rakiq, thotë se ky i fundit do të duhej të shkarkohej deri në mesnatë.Kelmendi tutje komentoi edhe deklaratat e Borrell për të cilat tha se kanë qenë të pritshme që nga fillimi.Goran Rakiq i cili është ministër në qeverinë Kurti, kërkoi sot nga presidenti serb të ndërhyhej në Kosovë.

Postimi i plotë:Mos e kemi huqur adresën! Që Borell do ta teprojë dhe të bëjë deklarata të pamatura e kemi ditur që nga emërimi si ndëmjetësues i BE-së dhe me statusa në Facebook s’mund t’i bëjmë gjë.Por pse ende qëndron si ministër i Kosovës Goran Rakiq, i cili i kërkon presidentit të Serbisë të ndërhyjë në Kosovë?! Alo?S’do të duhej pritur në mesnatë për ta shkarkuar!

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close