Magazina

Aktori Qëndrim Kçiku në bashkëpunim me legjendën e humorit Osman Azemin

Dita e ditës aktori Gjilanas po na bene krenar me projektet e tij te pandalshme, ai kohet e fundit ka filluar bashkëpunimin ne disa projekte me legjenden e humorit, aktorin Osman Azemi dhe akotren Molike Maxhuni, ku per portalin tone tha se eshte nje ndere dhe privilegj te punoje me aktorin Osman Azemi duke pasur parsysh karrieren e bujshme qe ka ky aktor.!

Kçiku njëashtu është një ndër pretagonistet kryesor ne serialin e Radio Telvizionit Publik te Kosoves RTK “Vendlindja ime”, Kçiku njëashtu kohet e fundit ka lujatur ne dy Projekte Teatrale te mbeshtetur nga Ministria e Kultures, bëhet fjalë për shfaqjet: “Partia” dhe ” Autoban “.

Kçiku gjithashtu ishte pjesë në fillimin e serialit ” Sha je be tu folen”.!
Me nje energji te madhe dhe nje talent te jashtezakonshem eshte ky aktori jone Gjilanas Qendrim Kçiku i cili dita ditës po na bënë krenar me projektet e tij artiske.!

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close
Close