Lajme

Arbër Ismajli takon banorët e Blinajës, Kravaricës, Gumnishtës, dhe Cernicës, merr mbështetje të madhe

Arbër Ismajli po vazhdon takimet në terren, transmeton radio star.

Ai ka vizituar sot fshatrat Blinajë, Kravaricë, Gumnishtë, dhe Cernicë, që rikonfirmuan edhe njëherë mbështetjen për Ismajlin.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë,

Vizitat e sotme në nëndegët në Blinaja, Kravaricë, Gumnisht, dhe Cernicë, rikonfirmoi edhe njëherë mbështetjen dhe gatishmërinë e madhe për t’iu prirë procesit të ardhshëm për vazhdimin e qeverisjes së LDK-së në Gjilan, konsolidimin e brendshëm për një kandidatë të përbashkët për kryetar, dhe kandidatët potencial më të mirë për asamble komunale. Këto anë çdoherë kanë ofruar potencial njerëzor e intelektual për përfaqësimin e zërit qytetarë. Ne duhet të ndryshojmë idenë e përsosmërisë për të arritur më të mirën e mundshme për qytetarët. Me durim, angazhim, përpjekje e besim, do të jemi pranë qytetarëve për rikonfirmimin e madh i cili pritet të vie.

#bashkeiadalim

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close