Zgjedhjet Komunale 2021

Banorët e Velekincës i gjetëm të përgatitur për fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Qeverisja e mirë në nivelin qendror i ka mbushur qytetarët me besim dhe shpresë për komunën.

Nga ambulanta e uji i pijes, e deri te këndet e lojërave për fëmijë, qeverisja jonë do t’i kushtojë vëmendje të gjitha problemeve të qytetarëve.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close