Lajme

Vitia e të gjithëve

Sot pata kënaqësinë të takoj vetëm disa nga gratë e suksesshme të komunës së Vitisë.

Dëgjova me shumë kujdes, nevojat dhe kërkesat e tyre, dhe si gjithmonë përparësi dhe mbështetje të veçantë do të kenë edhe në mandatin e ri.

Bashkë dhe të barabartë për një Viti të zhvilluar.

S.H

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close