Lajme

Bora mbulon Prevallën

Moti i ftohtë që ka mbretëruar gjatë këtyre ditëve në Kosovë ka sjellë me vete edhe borën.

Në zonat e larta të Ferizajt, që pasohet me Prevallën dhe në Dragash bora tashmë ia ka bërë “sefte”, raporton “Zëri”.

Pamjet e transmetuara nga “Meteo Ballkan” tregojnë se, diku më shumë e diku më pak, bora ka rënë tashmë.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close