Error
Shendetesi

Gjatë tetorit mamografitë falas do të kryhen në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit

Në kuadër të muajit tetor që njihet si muaj i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit në shërbimin e Radiologjisë në Spitalin e Përgjithshëm Gjilan do të bëhet scrining mamografia për të gjitha grat në moshë mbi 45 vjeçe.

Pacientet paraprakisht duhet të lajmërohen në repart të Radiologjisë për caktimin e terminit. Screning mamografia do të fillon nga data:03.10.2022 deri me datë 28.10.2022 pa pages, gjithashtu ky shërbim ofrohet edhe gjatë muajve të tjerë.

Mamografia është një metodë radiologjike- incizim i gjirit në rëntgen, e cila përdoret për diagnostikimin e sëmundjeve të gjirit.

Pacientët nuk do të kenë nevojë që këto shërbime t‘i marrin gjetiu por këto shërbime do t‘i marrin në Spitalin e Përgjithshëm në Gjilan i cili do të jetë në shërbim të qytetarëve të Anamoravës dhe jo vetëm.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close