Error
Lajme

Ka filluar takimi online i SBASHK me komisionin për Arsim – a do të ndalet greva?

Mbledhja online e SBASHK ka nisur, e pjesë e saj janë bërë edhe Kryetari i Komisionit Parlamentar për Arsim, Ardian Gola dhe anëtarët e komisionit, Vlora Dumoshi, Eliza Hoxha, Albena Reshtiaj e Enis Kervananë, për të diskutuar rreth mundësisë së tejkalimit të grevës dhe propozimit të Golës për ta nisur mësimin dhe për të mos i notuar nxënësit derisa të arrihet një marrëveshje mes BSPK-së dhe Qeverisë.

Po ashtu, RTK merr vesh se këshillat grevistë kanë nisur t’i pyesin mësimdhënësit për propozimin e Kryetarit të Komisionit për Arsim.

Këshilli Grevist i SBASHK-të, mbanë mbledhje çdo mbrëmje për të diskutuar rreth hapave më tutje për grevën.

Nga ana e saj, Qeveria nuk ka dhënë asnjë sinjal se do ta plotësoj kërkesën e grevistëve prej 100 euro, por vetëm një premtim se në fund të vitit do ta shqyrtoj mundësinë e vazhdimit të ndarjes së mjeteve për mësimdhënësit deri në hyrjen në fuqi të Ligjit për Paga.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close