Error
Zgjedhjet Komunale 2021

Kardiologu gjilanas Dr. Besim Guda, falemnderon njerëzit e vullnetit të mirë!

Kardiologu nga zemra faleminderon njerezit e vullnetit te mire!

Binomi doktori zemres( Besimmi) dhe njeriu i zemres ( Luta) jane sinonim miresie!

Me kryetarin Haziri, çdo takim që bëmë ishte tregim në vehte. Takimi në Përlepnicë dhe Vrapqiq ishin dy takime nga të veqantit. Aty morëm krahë e zemër për të vazhduar më tutje , për tu përballur me sfida edhe më të mëdha , dhe besimin tuaj të sinqert ta shëndrrojm në angazhim, punë, rezultate pozitive. U ndamë nga Ju të bindur , se marrja e votës nga Ju është përgjegjësi e shtuar për ne . Kjo do të jetë vlerë e re në politikën komunale. Të gjithëve nga zemra faleminderit. Qofshi me shëndet dhe të lumtur !

Voto 160 Luta

Voto 10 doktor Besimi!

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close