Error
Lajme

KEDS: Fshesa elektrike, hekuri për hekurosje, tharësja e flokëve përbëjnë rreth 9.6% të faturës mujore

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë, KEDS dhe KESCO përmes një postimi në rrjetin social Facebook, kanë thënë se rreth 9.6 për qind (%) e faturës mujore do të shkojë për fshesën elektrike e tharësja e flokëve.

Sipas mesatares së konsumit shtëpiak fshesa elektrike, hekuri për hekurosje, tharësja e flokëve dhe pajisje tjera të ngjashme, nëse kanë fuqi si më poshtë dhe përdoren mesatarisht 20 minuta në ditë, i bie që ato përbëjnë 9.6% të faturës tuaj mujore.

Përllogaritjet janë bërë duke konsideruar mesataren e shpenzimit të konsumatorëve shtëpiak, pa llogaritur shpenzimin e ngrohjes me energji elektrike.

Njoftimi i plotë:

Sa shpesh e përdorni fshesën elektrike, hekurin dhe tharësen e flokëve?

Sipas mesatares së konsumit shtëpiak fshesa elektrike, hekuri për hekurosje, tharësja e flokëve dhe pajisje tjera të ngjashme, nëse kanë fuqi si më poshtë dhe përdoren mesatarisht 20 minuta në ditë, i bie që ato përbëjnë 9.6% të faturës tuaj mujore.

*Përllogaritjet janë bërë duke konsideruar mesataren e shpenzimit të konsumatorëve shtëpiak, pa llogaritur shpenzimin e ngrohjes me energji elektrike.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close