Error
Zgjedhjet Komunale 2021

Leonora Bunjaku: Një falënderim i veçantë për lagjen e Zabelit për mikëpritjen e ngrohtë

Një falënderim i veçantë për lagjen e Zabelit për mikëpritjen e ngrohtë.

Bashkë me kandidaten për asamble komunale, Hana Saqipi-Myrtaj dhe me banorët e kësaj lagje diskutuam për problemet që gjenden në këtë lokalitet.

U zotuam se së bashku do ta arrijmë fitoren që na pret më 17 tetor dhe pastaj t’i vazhdojmë punët e mëdha që na presin si pasojë e keq-qeverisjes aktuale.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close