Error
Lajme

Qeveria ka disa njoftime për mërgimtarët që vijnë në Kosovë

Qeveria e Kosovës u ka uruar mirëseardhje mërgimtarëve, derisa i ka njoftuar edhe për disa të reja.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Qeveria ua ka bërë me dije mërgimtarëve se mund ta bëjnë online pagesën e policës kufitare dhe se kostoja e saj do të mbulohet edhe sivjet nga Qeveria.

Ata janë njoftuar edhe për kalimin e lehtësuar në pikat kufitare me Shqipërinë – pa kolona e ndalesa.

Tutje, u është bërë me dije se tash mund të aplikojnë online për nxjerrjen e dokumenteve në platformën E-Kosova dhe se do të ketë shërbime të Telekomit në të gjitha hyrjet për në Kosovë.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close