Zgjedhjet Komunale 2021

Vetëvendosje në Gjilan: Taksistët e komunës tonë, përkrahës të ndryshimit!

Sot vizituam taksistët e kompanisë “Luli”, ku u njoftuam nga afër me punën e tyre, kushtet e tyre të punës, mospërkrahjen nga komuna, si dhe shqetësime të tjera që i preokupojnë ata.

Kryetari Alban Hyseni, bashkë me deputetët Arijeta Rexhepi e Luan Aliu, u zotuan se pas 17 tetorit, kur të ndërrohet qeverisja, do të ndërrohet edhe mendësia e saj. Do krijohen mekanizma në institucionet komunale, të cilat krijojnë mundësi të reja dhe garantojnë respektimin e dinjitetit të punëtorit. Bashkë qeverisim, për një Gjilan ndryshe.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close